15 مرداد 1393 - 14:3
شناسه خبر: 138
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
دبیرکل کانون صنایع غذایی خبر داد:
مشارکت صنعت غذا و سازمان غذاودارو در پایش فرآوردههای غذایی
دبیرکل کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی با اشاره به افزایش سطح تعامل صنعت غذا و سازمان غذا و دارو در دوره جدید اظهار کرد: مشارکت در کنترل و پایش فرآورده های غذایی از جمله مفاد مهم تفاهم نامه کانون صنایع غذایی با سازمان غذا و دارو است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی، کاوه زرگران در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه انجمنها این قدرت را خواهند داشت جلوی هر تخلفی را در واحدهای زیرمجموعه خود بگیرند، گفت: مشارکت در تدوین ضوابط و مقررات مرتبط با صنعت غذا از جمله برچسب گذاری از جمله دیگر مواردی است که در تفاهم نامه بین کانون صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو به آن اشاره شده است.
وی افزود: در حال حاضر ضعف بزرگی در زمینه برخی از آمارهای صنعت غذا وجود دارد که باید تلاش کرد با کمک انجمن های فعال در این حوزه این ضعف را برطرف کرد. در این زمینه نیز با سازمان غذا و دارو تفاهم شده است.
دبیرکل کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی همچنین از واحدهای صنایع غذایی درخواست کرد که مشارکت جدی در مراسم روز جهانی غذا و جایزه سیب سلامت داشته باشند.